Tangarine & Support: Sofia Dragt – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  21:00 UUR

 • AANVANG

  22.00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Met een mix van indie, folk en americana bracht dit Nederlandse singer-songwriter duo al 5 albums uit. Na drie jaar van relatieve stilte is Tangarine nu terug met hun nieuwe EP ‘Y O U’.

Voor tweelingbroers Arnout en Sander was de Corona periode een gelegenheid om een nieuwe muzikale weg in te slaan en met name hun talenten als songwriters te verkennen. Samen met producer Gordon Groothedde hebben ze een aantal sterke popsongs opgenomen waaronder de persoonlijke nieuwe track ‘Shadow’.

In 2014 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde de harten van de tv-kijkers. De broers reisden langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. Daarnaast werden enkele succesvolle theatertournees gerealiseerd.

Samen met poppodium Heron heeft het duo gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe liveshow waarmee ze vanaf het najaar gaat touren op poppodia en festivals. Heel bewust streeft de band naar een totaalbeleving die matcht met hun nieuwe werk. Songs met veel dynamiek en aanstekelijke refreinen, zoals ‘You’, ‘Shadow’ en ‘Scars’. Het belooft een mooie avond te worden, dus zorg dat je er op 15 oktober 2022 bij bent in Xinix!

Sofia Dragt is een componist, producer, vocalist en pianist. Naast dat zij alsuitvoerend artiest de Grote Prijs van Nederland won in 2013 componeert enproduceert Sofia ook voor film en media. Onlangs heeft zij o.a. de muziek voor dedocumentaire serie Het Wad (door Ruben Smit) gecomponeerd, maar ook haar songCome Home die ze schreef voor een Interpolis commercial eindigde op de nummer2 van de Reclamemuziek Top 40 Aller Tijden 2020.De liefde voor de Scandinavische landen hoor je goed terug in haar muziek. Of ditnu gaat om haar popsongs of de cinematische instrumentale stukken die ze maakt.Zo zijn beeld en film onlosmakelijk verbonden met haar muziek en hopelijk beland jein jouw eigen film als je het aanzet.

 • DEURVERKOOP

  €13,50

 • VOORVERKOOP

  €12,50

 • LEDEN VERKOOP

  €10,-

SOCIAL