Vrijwilliger worden – Poppodium Xinix

Leuk dat je vrijwilliger wilt worden!

Zonder vrijwilligers kan Xinix niet bestaan, punt. Vrijwel alles wat er in Xinix gebeurt, vindt plaats dankzij de tomeloze inzet van mensen die kosteloos hun werk doen.  Dankzij de goede sfeer zijn de meeste vrijwilligers jarenlang actief, maar toch zijn we constant op zoek naar nieuwe mensen die onze teams kunnen versterken.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je Xinix als vrijwilliger kunt steunen. Zo kun je tijdens de avonden aan de slag als tapper in de zaal of het café, of als kassazitter. Je komt dan in een vast barteam terecht waarmee je ongeveer één avond in de zes weken aan de beurt bent! Ben je meer geïnteresseerd in een rol als licht- of geluidstechnicus? Ook dan kun je binnen Xinix je lol op! De crews van techniek zijn en blijven altijd op zoek naar nieuwe mensen om hun team te versterken. Bovendien is Xinix ook een perfecte plek om ervaring op te doen op allerlei gebieden.

Naast de helpende handen tijdens de avonden zijn we ook op zoek naar mensen die hun creativiteit willen inzitten om meer bezoekers te trekken of leuke dingen te organiseren voor onze vrijwilligers. Zin aan de slag te gaan?

Voor welke functie zou jij vrijwilliger willen worden?