Slim Herfstfestival 2023 – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  20:00 UUR

 • AANVANG

  20.30 UUR

Zeg je November, dan zeg je misschien; ‘Pfoe wat een sombere, natte en grauwe toestand!’ Gelukkig maar dat SLIM een viertal bands heeft opgetrommeld, die gaan zorgen voor een warme, muzikaal diverse avond! Kom dansen, springen, headbangen en gezellig doen op rock tunes en de wat stevigere varianten daarop. YIIAH!

Het programma is als volgt:

20.30 Cut the Crap (rock)
21.30 The Meadows (alternative rock)
22.30 Beyond our Ruins (doom/death)
23.30 Hounds of Blues (vintage garage bluesrock)

Cut the crap
Cut the crap, is een band die er geen doekjes omheen windt. Wij spelen rock, en komen dus niet voor Stand- up comedy of om tijd te rekken. De band werd gevormd rond oktober 2022 en is van, met twee man ongecontroleerde herrie maken, gegaan naar een hechte vier man sterke Powerhouse. Hardrock, grunge, en metal zijn onze wapens om de zaal aan gort te spelen.
Kalle Bakker: zang/gitaar
Stan de metal man: lead gitaar en chaos
Mark Croughs: drums
Lars Giskes: basgitaar/vibes
contact: kalle.bakker@outlook.com

The Meadows
Vier polderboys die de 80’s new wave sound weer helemaal terugbrengen in een nieuw, eigen jasje.
Een strakke drummer, een relaxte bassist, een dromerige gitarist en een energieke zanger: The Meadows.
Klinkt als: U2, The Cure & Kings of Leon.
Drums – Roald de Vries
Backing Vocal & Gitaar – Martijn Bos
Lead Vocal & Stage Piano – Evert Jan Bos
Bassist – Jesse de Vries
Contact: 06 23 03 64 27

Beyond our Ruins
Beyond our Ruins (BoR) zag het levenslicht in Oktober 2008. Sinds 2019 speelt BoR in de huidige bezetting met Luuk, Robert, Joris, Tom en Bas. Sinds dit moment is er sprake van een defenitieve sound en muzikale synergie geworteld in de Nederlandse Doom metal scéne. De band bewandelt het metal spectrum van Opeth tot aan My Dying Bride. Invloeden uit Death metal en Doom metal worden dynamisch samengebracht tot één geheel. Maar bovenal is BoR een band wiens passie het is om de volumeknop open te draaien en het publiek te trakteren op een intense show met knallende riffs, rammende drums, epische toetsen, rauwe grunts, dromerige zanglijnen en een betonbrok aan spelplezier!
Met releases en lovende kritieken van het album ”A Dreadful Oath” (2017) en de daar op volgende EP ”On Death… And Dying” (2020) heeft de band vele podia in Nederland, België en Duitsland mogen betreden. Onder andere Dutch Doom Days in Baroeg, Berlin Swamp Fest en Hauting the Castle in Luik werd aangedaan. Naast shows met bevriende bands als Treurwilg, Marche Funebre en Facade heeft Beyond Our Ruins het podium mogen delen, met toonaangevende Internationale acts als Hamfred, Officium Triste, October Tide, Clouds, Esoteric, Saturnus en AHAB.

Luuk- Drums
Robert- Toetsen
Tom- Bas gitaar
Joris- Lead gitaar
Bas- Gitaar en Zang

Hounds of Blues
Maak je klaar om weggeblazen te worden door de rauwe energie van Hounds of Blues! Deze krachtige viertallige formatie vond elkaar eind 2022 en nu staan ze op het punt om de live podia te veroveren. Hun muzikale stijl wordt het best omschreven als Vintage Garage BluesRock, en wat nog indrukwekkender is, ze schrijven al hun muziek zelf.
Deze nieuwe band is als een donderslag bij heldere hemel, een frisse wind die de oude bluesrock nieuw leven inblaast. Bestaande uit een charismatische zanger, een virtuoze gitarist, een gedreven bassist en een beestachtige drummer, is het resultaat simpelweg verbluffend.
Na een jaar van onvermoeibare repetities en het smeden van muzikale meesterwerken, is het duidelijk dat deze heren niet zomaar spelen, maar heersen over het rijk van Blues Hardrock.
Hier is een kort overzicht van de bandleden:
● Zang: Joeke Knijft (voorheen bekend van Shameful Sinners, Doyle 75, the Jcb, Albion, Toledo Steel, Endymion)
● Gitaar: W.F.M. Snoek (bekend van the Black-project, Sobek, Stigma)
● Basgitaar: Chris (ook bassist in Fenris)
● Drums: Edmond van As (voorheen te vinden bij Mapatazzi en Jhnnmn)
Hounds of Blues staat klaar om de wereld te veroveren met hun onverschrokken, bluesrock kracht. Mis hun onvergetelijke live-optredens niet!
Contact: wfmsnoek@live.nl

 • DEURVERKOOP

  €9,-

 • VOORVERKOOP

  €9,-

 • LEDEN VERKOOP

  €7,-

 • VRIJWILLIGERS

  Gratis

SOCIAL