Slim Herfstfestival (tweede avond) – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  18:30 UUR

 • AANVANG

  19.00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  ALLE LEEFTIJDEN

Het Herfstfestival mocht er toch komen! Waarom niet in de lente?! Vanavond het tweede deel. Kom genieten van vijf regionale acts onder het genot van een drankje en een gezellige sfeer.

De line-up van vanavond:

19.00u Chaos Country
20.00u Milwaukee Wildmen
21.00u Grumble
22.00u Stachel
23.00u Profuna Ocean
Tot dan!!

Chaos Country
Chaos Country is ooit gevormd door SLIM herfstfestival. De band, destijds bestaande uit Leon, Daniel, Boaz en Nena, besloten verder te gaan met muziek maken na herfstfestival 2018.

In 2019 voegde een nieuw bandlid zich toe, Davy. Hierna hoopte ze dat het echt werk kon beginnen. Na een te gek optreden bij de zomerfeesten, een extra editie van het herfstfestival en een eerste headlining show sloeg het noodlot echter toe; Corona!
Na 1,5 jaar stil gezeten te hebben is Chaos Country weer klaar om de Xinix, en alle andere plekken waar ze ook maar mogen spelen, helemaal op z’n kop te zetten.
Get ready for some CHAOS!
Milwaukee Wildmen
From the South of Holland psychobilly evangelists Milwaukee Wildmen are spreading the word of Dutch psychobilly. Milwaukee Wildmen have been gigging all over the world for the last 29 years. Pure and uncompromising. Still in the same formation and with a truckload of passion. Like no other they know how to mix the vibe of pure rock & roll, punk and psychobilly without lapsing into that cliché 3 chords songtrap. From LA to St. Petersburg, major festivals and small venues: “Wildmen always deliver”
Grumble
Doyle 751 war einmal. En toen was daar Grumble!
Opgetuigd voor het Hippiefestival 2020, maar nog niet afgetuigd voor deze herfst. We hebben niet voor nix al die ouwe shit van Link Wray in lopen studeren. Deze wijlen indiaan is de uitvinder van de power cords en daarmee de grondlegger van de rock. Wat hij deed met de middelen van zijn tijd en dito krakkemikkige begeleiding moesten wij ook kunnen, en beter. Verbeeld je de woestijn, een mondharmonica, karkassen, Mad Max en loeiende sirenes op de achtergrond
Stachel
Stachel: geen Nederlandse punkband uit Duitsland, geen Duitse punkband uit Nederland.
Stachel is Anne, Christian en Freek. Anne en Christian groeiden op in Duitsland en wonen al een jaar of 15 in Nederland. Freek groeide op in Nederland. Ze vonden elkaar in hun behoefte om een vorm te geven aan de dingen die ze dagelijks meemaken. Stachel speelt dansbare punk met een vleugje surf. Sommigen horen er Dead Kennedys in, anderen Buzzcocks, en iedereen beweegt erop. De teksten zijn in het Duits en Nederlands, net wat het beste voelt. Terwijl puristen het hoofd breken of Stachel nou Nederpunk is of Deutschpunk, is de band lekker productief aan het zijn. In hun eerste twee jaar brachten ze al een demo uit op cassette, en hun live-EP is in de maak op vinyl.
Profuna Ocean
Profuna Ocean neemt je mee op een muzikale trip!
Profuna Ocean is een alternatieve rockband uit Nederland, die is opgericht in 2008. Met hun aaneenschakeling van uitgedachte composities, meeslepende melodieën en krachtige rocksounds nemen ze je mee op een muzikale trip en wordt de luisteraar ondergedompeld in de wereld van Profuna Ocean.
In 2009 brengt de band in eigen beheer het debuutalbum Watching The Closing Sky uit, waarmee ze internationaal aandacht krijgen en te horen zijn in onder andere het radioprogramma van Sander Guis op 3FM en de radioshow van Rick Wakeman (Yes) in Engeland. In de periode die volgt gaat de band met een groot aantal live optredens langs diverse podia en deelt het podium met bands als Focus, Knight Area en Racoon. In 2013 wint Profuna Ocean met het nummer Waiting for the Fall het Dutch Exposure Project en wordt hiermee uitgeroepen tot “beste progressieve rockband van Nederland”.
Ondertussen werkt de band ook aan een tweede studioalbum, waarmee ze een geheel eigen geluid ontwikkelen. De periode waarin het album In Vacuum wordt geschreven, gearrangeerd en opgenomen is een intensieve periode van groei en ontwikkeling, waarmee ze hun muziek naar een hoger niveau weten te brengen. Enerzijds zijn er nog steeds progressieve invloeden hoorbaar van bands als Porcupine Tree en The Pineapple Thief. Anderzijds gaat het in dit album vooral om de kracht en de intensiteit van de muziek, geïnspireerd door bijvoorbeeld een band als Anathema. Gedreven door de gedachte dat muziek het meest krachtig is wanneer die recht uit het hart komt, creëert de band met hun tweede studioalbum In Vacuum (2016) een buitengewoon en bijzonder muzikaal geheel. Het album laat dan ook duidelijk horen waar de band voor staat.
Daarna is het tijd voor de band om een nieuwe richting in te slaan, zonder daarbij afstand te doen van hun eigen geluid. Er worden nieuwe nummers geschreven en tot in detail uitgewerkt om de essentie van de muzikale boodschap zo krachtig mogelijk over te laten komen. Zo ontstaan compacte, afwisselende en intense songs, waarvan er vijf worden uitgebracht op de EP Continuation (2020).
Ook live weet Profuna Ocean het publiek al jaren te fascineren met een afwisselende show. Ze weten de luisteraars te raken met hun muziek en nemen ze hun publiek mee op een muzikale trip. Met de nieuwe muziek die dit jaar wordt uitgebracht, zal de band dit vast en zeker voortzetten!
 • DEURVERKOOP

  €7,-

 • VOORVERKOOP

  €7,-

 • LEDEN VERKOOP

  €7,-

SOCIAL