90’s Party met The Allstars – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  21:00 UUR

 • AANVANG

  22.00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Kunnen we niet nog even terug naar de jaren negentig?! Terug naar de tijd waarin Corona alleen nog maar een lekker Mexicaans bier was, cassettebandjes nog niet gelabeld waren van 1 t/m 13, de Spice Girls stadiums vól speelden in plaats van leeg, Pokémon nog op een Gameboy werd gespeeld en kinderen überhaupt wisten wat een walkman wás. Maar natuurlijk wel!

Omdat wij, net zoals de Xinixbezoeker, jaarlijks even terug willen naar het einde van de vorige eeuw, stappen we de laatste week van het jaar altijd in de tijdmachine naar de jaren 90! Ook dit jaar is daarop geen uitzondering, en we kunnen daarnaast vol trots aankondigen dat The Allstars het publiek zullen gaan verblijden met de grootste krakers uit hun 90’s repertoire. Daarnaast zal uiteraard het Xinix DJ-keurkorps aanwezig te zijn om tijdens de afterparty het spul aan de gang te krijgen. Haal je supersoaker dus maar vast uit de kast en plunder je Pennie-spaarpot, want op 24 december gaat het helemaal los!

Heb je nog kaartjes voor de 90’s Party van 2020 of 2021? Deze zijn nog steeds geldig voor deze editie.

Xinix Club Nights is een gloednieuw concept binnen Xinix. Wat het betekent? Helemaal uit je plaat gaan op de dansvloer! Bij Club Nights ga je niet naar een band kijken en luisteren zoals je bij ons gewend bent, maar kom je om je schoenen stuk te dansen. Club Nights is “dance ’till you drop” met verschillende thema’s: house, techno en disco; maar ook “90’s Party”, Foute Party”, “70’s & 80’s Party, kortom: HARD GAAN!!! Ben jij die party animal? Check dan de “Xinix Club Nights”!

 • DEURVERKOOP

  €11,-

 • VOORVERKOOP

  €10,-

 • LEDEN VERKOOP

  €8,-

SOCIAL