Steun Xinix – Poppodium Xinix

Al sinds de oprichting in 1978 draait Xinix volledig op vrijwilligers, een unieke prestatie onder de poppodia in Nederland! Toch is de inzet  van vrijwilligers alleen niet genoeg – ook op financieel vlak is er hulp nodig om alles draaiende te houden. Xinix helpen kan op de volgende manieren:

  • Vrijwilliger worden. Xinix heeft altijd behoefte aan mensen die tijdens de activiteiten een handje kunnen helpen. Het gaat dan niet alleen om tappen achter de bar, maar bijvoorbeeld ook het bedienen van de entreekassa of het beheren van de licht- en geluidsinstallatie. Benieuwd welke vacatures er openstaan? Klik op de pagina.
  • Sponsor worden als particulier. Word “Vriend van Xinix” door een jaarlijks bedrag van minimaal 50 euro over te maken. Al onze vrienden krijgen een speciale plaats in het gebouw. Bovendien kunnen er belastingvoordelen zijn als je sponsor wordt!
  • Sponsor worden met een bedrijf. Bent u eigenaar van een eigen bedrijf? Ook op deze manier kan het belastingtechnisch zeer voordelig zijn om Xinix te sponsoren, zodat het u bijna niets kost. Ook krijgen sponsorende bedrijven een prominente plek op onze website en op de TV’s in Xinix.
Meer over sponsors
Hidden content goes here
Meer over vrienden
Het kloppende hart van Xinix bestaat uit een grote groep actieve vrijwilligers. De bar, techniek, stagemanagers en programmeurs: iedereen draait op vrijwillige basis mee in het Nieuwendijkse poppodium. Naast de vrijwilligers heeft het Nieuwendijkse poppodium ook veel aan de hulp van sponsoren en vrienden!
Meer over vrijwilligers

Zonder vrijwilligers kan Xinix niet bestaan, punt. Vrijwel alles wat er in Xinix gebeurt, vindt plaats dankzij de tomeloze inzet van mensen die kosteloos hun werk doen.  Dankzij de goede sfeer zijn de meeste vrijwilligers jarenlang actief, maar toch zijn we constant op zoek naar nieuwe mensen die onze teams kunnen versterken.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je Xinix als vrijwilliger kunt steunen. Zo kun je tijdens de avonden aan de slag als tapper in de zaal of het café, of als kassazitter. Je komt dan in een vast barteam terecht waarmee je ongeveer één avond in de zes weken aan de beurt bent! Ben je meer geïnteresseerd in een rol als licht- of geluidstechnicus? Ook dan kun je binnen Xinix je lol op! De crews van techniek zijn en blijven altijd op zoek naar nieuwe mensen om hun team te versterken. Bovendien is Xinix ook een perfecte plek om ervaring op te doen op allerlei gebieden.

Naast de helpende handen tijdens de avonden zijn we ook op zoek naar mensen die hun creativiteit willen inzitten om meer bezoekers te trekken of leuke dingen te organiseren voor onze vrijwilligers. Zin aan de slag te gaan? Kijk hieronder bij de vacatures of er iets leuks bij staat!