Sponsoring – Poppodium Xinix

Xinix is een prachtig podium voor nationale en internationale artiesten met oefenruimtes, een gezellig café en jaarlijks 10.000 bezoekers. Mede dankzij de ruim 150 vrijwilligers vervult Xinix een sterke maatschappelijke functie. Het is een belangrijke culturele voorziening die onze streek verbindt en allure geeft.

Mogelijkheden tot sponsoring? ZEKER!
Voor bedrijven die deze kans aan willen pakken zijn er tal van mogelijkheden:

  • Afhankelijk van de beschikbaarheid biedt de professionele podiumzaal of het café mogelijkheden voor de organisatie van bedrijfsevenementen voor en/of door sponsoren.
  • Het is mogelijk om een specifiek evenement, avond, act of band te sponsoren.
  • Ook kan er altijd overlegd worden over het uitgeven van vrijkaarten aan relaties.
  • Mogelijkheden tot het tonen van advertenties aan de jaarlijks 10.000 bezoekers
  • Sponsoring van delen van het pand
  • Naar wens en overleg is er voor uw bedrijfslogo een mooie plaats in het Xinix pand en op de Xinix-website beschikbaar.
  • Daarnaast kan uw bedrijfslogo getoond worden in de sponsor-presentatie op het interne videosysteem dat aan geen enkele bezoeker voorbij gaat.

Uiteraard hangt dit alles samen met het gesponsorde bedrag.

Waarom zou u sponsoren?
In de eerste plaats omdat u het belang van een gezonde toekomst voor Xinix onderschrijft en u zeker ook wilt dat Xinix tot in lengte van jaren moet blijven voortbestaan! Daarnaast is het voor bedrijven een unieke marketingtool met de mogelijkheid om uw bedrijf te tonen aan de jaarlijks 10.000 bezoekers!

Aanmelden of meer informatie?
Meldt u direct aan via xinixgebouw@xinix.nl  of via 06-19604560. Ook voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u hier terecht.

DOE MEE!! Doneer nu!