fbpx
Mark Olson

Agenda

XGP: Drunken Dolly

25-01
22:00
€10,-  /  €8,-   /  €7,-

Vanwege de ziekenhuisopname van één van de bandleden hebben Jick Munro en zijn Amazing Laserbeams helaas moeten afzeggen, maar we zouden onszelf niet zijn als we niet meteen alles op alles zouden zetten om een waardige vervanger te regelen. Met Drunken Dolly is dat gelukt!

Hard werken en hard zuipen! Dat kunnen deze mannen uit wereldhavenstad Rotterdam als geen ander. Met (ex-)leden van The Apers en The Bat Bites in de gelederen viert Drunken Dolly al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in de AFAS Live verzorgden.

Om eindelijk hun live-reputatie ten gehoren te brengen, dook Drunken Dolly met producer Simon Speechless Baken de studio in om hun debuutplaat, Alcoholic Rhapsody, op te nemen. In 45 minuten bezingt Drunken Dolly de roes en de kater, de liefde en de eenzaamheid, het leven en de dood, over een partijtje stevige poppunk met dorstig makende banjo- en mandolinepartijen. Denk aan bands als NoFX, Rancid, Dropkick Murphys en Flogging Molly.

Zaal open om 21:00 uur, aanvang rond 22:00 uur.
Prijzen: €10,- (niet-leden), €8,- (leden) en €7,- (jeugdleden)

https://www.drunkendolly.com/

https://www.facebook.com/DrunkenDolly/