fbpx
Mark Olson

Agenda

The Pheromones

voorprogramma: The Amps
02-02
22:30
€7,-  /  €5,-   /  €4,-

Ze hebben schijt aan alles wat hip is en hebben het woord “gepolijst” uit hun woordenboek verbannen. The Pheromones maken rauwe rock met een snufje blues, en treden het liefst op in groezelige kroegen waar het stinkt en het zweet in straaltjes langs de muren naar beneden sijpelt. Hoe heter hoe beter, hoe benauwder hoe gouder. Met andere woorden, de perfecte band voor Xinix!
In 2013 brak de band door toen hun single “Stronger” door Comedy Central werd gebruikt als soundtrack van de serie Californication en sindsdien timmeren de mannen hard aan de weg met onder andere twee albums. Het derde album – Favourite Mistakes – wordt op 30 januari gepresenteerd in Paradiso. Twee dagen later staan ze bij ons op het podium. Mis het niet!

Het voorprogramma zal worden verzorgd door The Amps. Deze drie jonge gasten uit Sleeuwijk houden van alles wat met rock & roll te maken heeft en combineren hun eigen repertoire met covers  Afgelopen mei speelden ze al mee met de mannen van Octopus en nu zijn ze terug met een nieuwe show!

Zaal open om 21:00 uur, aanvang rond 22:30 uur.
Prijzen: €7,- (niet-leden), €5,- (leden) en €4,- (jeugdleden).