fbpx
Guy Verlinde

Agenda

The Overslept & Charmplay

16-03
21:30
€10,-  /  €8,-   /  €7,-

The Overslept is een Nederlandse rockband uit Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal besluit in 2014 hun muzikale krachten te bundelen. De sound van de band ontwikkelt zich sindsdien van een old school poppunk geluid tot een serieuze en toegankelijke rock sound.

Via de Popronde speelt de band zich met haar nieuwe sound in de kijker en tekent bij 8Ball Music. Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt hitsingle ‘Stolen Car’ – vergezeld door een videoclip van wereldformaat. ‘Stolen Car’ kan naast 3FM rekenen op support van Radio 538, Q-Music en Veronica.

Ook live staat The Overslept garant voor een stevige en energieke set. Zowel instrumentaal als vocaal staat de performance als een huis, zo bewees de band op het Serious Request podium in Apeldoorn en in AFAS Live met Panic! At The Disco en Paramore.

The Overslept trapt 2018 af met een knaller: het viertal staat op Noorderslag en is bevestigd voor Paaspop. Op 26 januari verschijnt de langverwachte vervolg single ‘Save Our Souls’. Leadzanger Sem: “Het voelt goed om na ‘Stolen Car’ met ‘Save Our Souls’ meer van onze sound te laten horen. We kunnen niet wachten om dit jaar nog meer te spelen en veel nieuwe muziek uit te brengen.”

Het voorprogramma van deze avond wordt ingevuld door CHARMPLAY. Ze bestaan nog niet zo lang, maar ja, als je als band kan zeggen dat je eerste optreden voor 20.000 bezoekers was (een kolkend Galgenwaard-stadion) dan kun je dat toch maar effe mooi op je CV zetten! De eerste single, “In The Mood”, kwam uit in juni 2018, gevolgd door “Rising” in oktober van hetzelfde jaar. Nu zullen ze op 16 maart alles uit de kast halen om de zaal alvast in de stemming te krijgen voor The Overslept!

Zaal open om 21:00 uur, aanvang band rond 22:30 uur.

Prijzen: €10,- (niet-leden), €8,- (leden), €7,- (jeugdleden)