Xinix Aan ‘t Lijntje – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN & AANVANG

  20:00 UUR

  21:00 UUR

  22:00 UUR

  23:00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Het opgewaaide stof van de intelligente lockdown daalt weer stilletjes neder en tezamen met een gezonde dosis zin in live muziek, staat Xinix weer te popelen om iets moois voor je neer te zetten. Met in achtneming van de 1,5 meter regel, is er namelijk meer mogelijk  dan je denkt! Zie hier het concept van: “Xinix aan ‘t Lijntje”

We nemen je in kleine groepjes mee op een onvergetelijke tour door het gebouw. Onderweg maak je 3 tussenstops, waar 3 verschillende artiesten je muzikaal bij de kladden zullen vatten: in het Xinix Café, de Zaal, en jawel…. In het loadingdock zullen artiesten een korte live set voor je spelen! Tussendoor kun je steeds een biertje scoren  en desgewenst zelfs als vanouds een shirtje of een ceedeeke van de band meegrijpen.

Uiteraard zullen we 1,5meter afstand van elkaar moeten houden, dus we vragen daarom ook van iedereen om door te geven met hoeveel personen je als “ 1 huishouden” komt. Op deze manier kunnen we 4 verschillende groepen, langs 3 verschillende artiesten door het gebouw leiden. Zo krijgt ieder “huishouden” steeds een eigen zitplaats, en kan deze tussen de verschillende groepen door steeds ontsmet worden. Deze tour geeft je de
unieke kans om in coronatijd in één klap 3 genres muziek te ervaren en zo te(her)ontdekken waar de Xinix als poppodium nu eigenlijk voor eigenlijk voor gemaakt is!

Steun Xinix, gun jezelf weer live muziek en loop met ons ‘t Lijntje af op 12 september. Leuk je weer te zien!

WIE KUN JE VERWACHTEN?

All The Kings Daughters

ATKD, de act van de artistieke tweelingzusjes Nina en Laura Philips. De Brits/Nederlandse tweeling combineert filmische pop met nonchalante elektronische beats. De in uitgebrachte single ‘Neon Lights’, geproduceerd door het producers duo Streems, had het begin van een mooie 2020 tour in moeten luiden, maar helaas gooide COVID-19 roet in het eten… Ze verzonnen een concept om hun muziek toch (thuis) bij de mensen te kunnen brengen en zo geschiedde de “We From a Distance Tour”. De meer recente live filmpjes bewijzen dat de dames in zowel hun verschijning als in hun harmonieuze samenzang kunnen imponeren, een act om in de gaten te houden dus!

Jeroen Kant

Jeroen Kant is een eigenzinnige en grillige zanger, gitarist of beter gezegd een keigoede liedjessmid. Hij volgt altijd zijn muzikale hart en zelden is dat de weg van de minste weerstand… Een heeft een bijzonder Nederlandstalig oeuvre opgebouwd, dat zich uitstrekt van intieme kleinkunst-pareltjes tot aan stomende bluesgrooves. Zijn sound is rauw en organisch, authentiek en uitgesproken. De inspiratie haalt hij voornamelijk uit de rijke blues, roots en rock traditie. De laatste jaren is hij zich weer aan het richten op zijn oude liefde: de elektrische gitaar…

Roes

Voor wie de lokale helden van Roes nog niet kennen wordt het de hoogste tijd om eens kennis te maken! De muziek vertelt over het morele bewustzijn van de alledaagse mens. In een laagdrempelige, maar poetische taal worden levenselemeten zowel komisch als serieus bezongen. De muziek vraag je? De 3J’s? Niet echt… Rowwen Héze? Al iets warmer… maar één ding is zeker, als Roes binnen is dan lacht de hele tent en swingt de hele tent en daar mag op gedronken worden!

Wat kun je verwachten?

We ontvangen je heel graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook jouw bezoek aan Xinix. Een tour duurt ongeveer 90 minuten en er zijn 4 verschillende starttijden waar je tickets voor kunt kopen. Er kunnen maximaal 12 mensen per tour mee en de deelnemers kunnen te alle tijden overal 1,5 meter afstand houden tot een ander “huishouden”. De garderobe is daarom gesloten. Jassen en tassen mogen gewoon mee naar binnen, maar we raden je aan om simpelweg niet te veel mee te nemen.

Onderweg maak je een tussenstop op 3 verschillende plekken voor een mini-concert. Op alle plekken zijn enkel zitplaatsen en natuurlijk is er ook tijd voor een drankje onderweg. Hiervoor kun je muntjes aan de kassa kopen bij binnenkomst. Een toiletbezoek is alleen bij aankomst mogelijk. I.v.m. het concept van een “line” kun je halverwege helaas niet tegen het verkeer in terug naar de toiletten… Geluk bij een ongeluk: alles bij elkaar duurt deze “line” slechts 90 min…

Jouw bezoek aan Xinix

Je kunt alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een geldig ticket. Bereid je goed voor en lees wat je kunt verwachten. Bezoekers zijn met het kopen van hun ticket akkoord gegaan met onderstaande spelregels en geven hiermee aan dat zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden en de beperkingen op deze avond. Mocht deze avond (op korte termijn) worden afgelast vanwege een corona gerelateerde maatregel opgelegd door autoriteiten, is er uiteraard restitutie mogelijk. Mocht uzelf onverhoopt verhinderd zijn i.v.m. coronamaatregelen die in uw omgeving genomen worden, dan is er helaas geen restitutie mogelijk…

Spelregels

De stelregel voor iedereen luidt: “houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand”

De basisregels voor alle vrijwilligers, bezoekers, artiesten en leveranciers van Xinix zijn:
• Houd te alle tijde 1,5 meter afstand van anderen
• Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
• Vermijd drukte
• Schud geen handen
• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

OntvangstCaféZaalPauzeDock tot Eind
Groep 120:00 – 20:10u20:10 – 20:30u20:30u – 20:55uTot 21:10u21:10u – 21:30u
Groep 221:00 – 21:10u21:10 – 21:30u21:30u – 21:55uTot 22:10u22:10u – 22:30u
Groep 322:00 – 22:10u22:10 – 22:30u22:30 – 22:55uTot 23:10u23:10u – 23:30u
Groep 423:00 – 23:10u23:10 – 23:30u23:30 – 23:55uTot 00:10u00:10u – 00:30u
 • VERKOOP

  €15,-

  LET OP TICKETS ZIJN BINNENKORT VERKRIJGBAAR

SOCIAL