Tusky + Fokko – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  19:30 UUR

 • AANVANG

  20.30 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Oh man! Toen we zeiden dat we zouden terugkeren met een hoop knallers hebben we niet gelogen, want amper 7 dagen na ons grandioze post-corona openingsfeest pakken we uit met één van de vetste bands die ons kikkerlandje de afgelopen jaren heeft voortgebracht: Tusky!

De punkrockers herrezen in 2017 uit de as van de legendarische Utrechtse band John Coffey en hadden onmiddellijk succes in binnen- en buitenland met singles als “Going Out” en het album “Rated Gnar”. Alles leek erop dat ze na 2019 als een stoomwals zouden doordenderen, maar ja, toen kwam een bepaald virusje roet in het eten gooien en werd het angstvallig stil. Tot nu dan, want inmiddels is er een nieuwe single (“We’re Going Out Again”) en heeft de formatie een aantal personeelswijzigingen achter de rug. Zanger Alfred en bassist Chris hebben de band verlaten en zijn inmiddels opgevolgd door zanger Vladimir (All Doomed / Obese / Pene Corrida) en bassist Quirin (All Doomed / Obese). Een flink gewijzigde bezetting dus, maar dat doet niets af en aan het volume en de energie die ze er tijdens optredens uit weten te gooien, want die staan beiden nog steeds  op standje maximaal!

Tijdens deze avond zal het voorprogramma verzorgd worden door Fokko, een Nederlandstalige rockband rondom frontman Fokko Mellema (ex-frontman van Want Want), die het leven muzikaal samenvat in puntige songs met titels als “Karin Heeft Geen Corona”  en “Alles Gaat Kapot Ik Trek Het Niet Meer”.

 • DEURVERKOOP

  €11,-

 • VOORVERKOOP

  €10,-

 • LEDEN VERKOOP

  €8,-

SOCIAL