Techno Legends: Michel de Hey & Miss Djax – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  22:00 UUR

 • AANVANG

  22.00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Zin om alleen maar rondjes te lopen, maar liever niet in één van de terminals van Schiphol? Snappen we. Dan hebben wij iets voor je in de vorm van een stukje kwalitatieve stampnostalgie van de hoogste plank. Op 11 maart gaan we los tijdens Techno Legens met niemand minder dan Michel de Hey & Miss Djax! De volledige line up (inclusief timetable) kunnen we al bekend maken, dus dat gaan we ook lekker doen!

Voetjes van de vloer, we hebben weer een knallende technofuif in petto!

“MANIFEST”

Waar onze  resident DJ Manifest begon als drum ‘n bass plaatsjesdraaier, heeft hij zich de laatste jaren gestort op de Tech-House en Techno. In het buitenland organiseerde hij lange tijd beachparties en pop-up raves met The Maartian Rebels. Na Electroxinixxx invites Bebetta werd het even stil, maar hij heeft de smaak weer te pakken, wat te horen was tijdens zijn set tijdens de laatste editie van “The Future Is Ours” en in het voorprogramma van La Fuente. Zijn stijl is groovy Techno en Tech-House met her en der een uitstapje naar de classics. Verwacht dikke basslijntjes, funky high-hats en bovenal een glimlach op je gezicht.

”MICHEL DE HEY”

Elektronische muziek heeft altijd in het teken gestaan van ontdekken. Dansvloeren naar een hoger niveau tillen met spannende nieuwe geluiden, publiek veroveren met een continu element van verrassing – innovatie is hier steevast de drijvende kracht geweest. Een van de leidende lichten in dit steeds veranderende landschap is zeker Michel de Hey, bekend om zijn 30 jaar ervaring in het veld, een wereldwijd gerespecteerde DJ, producer, labelbaas en promotor. Met zijn verhaal in ontwikkeling wordt het met de dag interessanter.

”MISS DJAX”

Saskia Slegers, beter bekend als Miss Djax of ‘The Acid Queen’, is het levende bewijs dat leeftijd niet altijd rust brengt. Sinds 1989 heeft ze gestampt op het gezicht van acid en techno met harde punishing beats en radioactieve geluiden en ze is nooit gestopt met vinyl. De woeste releases op haar Djax-Up-Beats label hielpen Chicago en Detroit sounds voet aan de grond in Europa. Miss Djax kan terugkijken op vele hoogtepunten zoals het leiden van de Love Parade praalwagen in 1998 met haar rood/zilveren raket. Haar label Djax Records heeft een indrukwekkende catalogus van meer dan 400 releases!

“PANTIC”

Onze aflsluiter deze avond is DJ Pantic, die overdag door het leven gaat als Michel (uit Hank). Pantic is wat je noemt een “bedroom DJ” die zich volledig op de House en Techno heeft gestort tijdens de corona lockdowns. Onder het motto van “tijd zat om te oefenen” heeft hij zich tijdens de corona pandemie (en de daarbij behorende lockdown feestjes) volledig meester gemaakt van alle vereiste DJ-skills en daarbij een neusje ontwikkeld voor de betere Hard House en Hard Techno platen. Tijdens de laatste editie van “The Future Is Ours” pakte Pantic zijn kans met een geweldige B2B-set met CapriLuna samen. Een knijter van een afsluitende set! Daarom nu op herhaling: Pantic!

 • DEURVERKOOP

  €24,-

 • VOORVERKOOP

  €20,-

 • LEDEN VERKOOP

  €19,-

 • VRIJWILLIGERS

  GRATIS. Meld je nu aan!

SOCIAL