Sweet Judy Blue, A tribute to Crosby, Stills & Nash – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  14:00 UUR

 • AANVANG

  14.30 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

We hebben weer een goede band gestrikt voor de Sunday Sessions. Deze middag brengt Sweet Judy Blue een tribute aan de legendarische Crosby, Stills & Nash.

Zelden hebben andere bands zo’n diepgaande invloed gehad op harmonieuze popmuziek als Crosby, Stills & Nash in de jaren ’60. Toen de singer-songwriters Gildor van Beers uit Utrecht, Eric Kerns uit de VS en Richard Cejer uit het VK voor het eerst hun stemmen bundelden, kwamen ze erachter dat ze behoorlijk goed klinken samen en de liefde voor deze band delen. Zo is Sweet Judy Blue ontstaan.
Opmerkelijke overeenkomsten zijn zelfs te vinden in de kern van dit trio, zoals de treffende gelijkenis tussen de hoge stem van Graham Nash, die wordt weerspiegeld in de even zo Britse tenor van Cejer. Eric Kerns, een Amerikaanse veteraan in folkrock, weet met dezelfde vastberadenheid Crosby’s ‘Almost Cut My Hair’ te vertolken, terwijl Gildor’s gitaarwerk en hese zang een prachtige hommage vormen aan Stephen Stills.

Over Xinix Sunday Sessions:
Het wordt wel “The Dutch Disease” genoemd: bezoekers van concerten die blijven praten tijdens het optreden. Bij sommige muziek moet je gewoon stil zijn en luisteren. Hierom lanceren wij een nieuw concept: Xinix Sunday Sessions! Voor de echte luisteraars van goede muziek gaan wij zitconcerten programmeren met muziek die we normaal niet op de zaterdag tegenkomen. Dat kan van alles zijn, Americana, Country, Jazz of Singer Songwriter. De aanvang is altijd om 14.00 uur dus iedereen weer op tijd thuis voor de warme hap.

 • DEURVERKOOP

  €16,-

 • VOORVERKOOP

  €12,50

 • LEDEN VERKOOP

  €11,-

 • VRIJWILLIGERS

  GRATIS

SOCIAL