Sorry Man’ CD Presentatie Roes & Support: DOSKO – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  19:30 UUR

 • AANVANG

  20.30 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Huishoudelijke mededeling voor alle mannen uit Nieuwendijk en omstreken: misschien is het een verstandig idee om uw wederhelft op 30 oktober aanstaande ervan te weerhouden om Xinix te bezoeken, want de kans is groot dat zij (of hij, dat mag natuurlijk ook) in katzwijn valt als Roes op bezoek komt!
Roes kun je met recht beschouwen als een échte Xinix-band, want alle leden zijn anno 2021 nog steeds bij ons actief als vrijwilliger. In 2009 bundelden ze de muzikale krachten en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een formatie die al eens in de studio van 3FM en in de Effenaar mocht spelen, en daarnaast de eer had om voorprogramma’s te verzorgen van onder andere Rowwen Hèze en de 3J’s. Roes brengt een Nederlandstalige ode aan het leven met een aangenaam sausje rock eroverheen. De laatste keren dat ze dit in Xinix deden sloeg de oestrogeenmeter diep in het rood en het is dan ook geen wonder dat deze poldercasanova’s onze poptempel uitgekozen hebben om hun nieuwe album “Sorry Man”  te komen presenteren. Verwacht dus veel nieuw werk en een show om niet te vergeten!

De support deze avond wordt verzorgd door Dosko, een zeskoppig gezelschap uit de omgeving Nijmegen dat het afgelopen jaar ondanks alle coronaperikelen flink aan de weg aan het timmeren is. Dubbel zo veel reden om naar Xinix te komen dus!

 • DEURVERKOOP

  €5,-

 • VOORVERKOOP

  €5,-

 • LEDEN VERKOOP

  €5,-

SOCIAL