Roparock: Benefiet voor Roparun Altena280 – Poppodium Xinix
  • DEUR OPEN

    20:00

  • AANVANG

    20:30

  • MINIMALE LEEFTIJD

    16 JAAR

Om de hardlopers van team Altena280 te supporten, gaan we in Xinix hardrocken voor het goede doel! Dankzij het avondvullend program – wat de estafettelopers zelf hebben samengesteld – is er voor ieder wat wils, te weten:

20:30 – Steal (Spandau Ballet tribute)
21:45 – SOAP!
23:00 – Jan Bon Jovi (Bon Jovi tribute)

Met STEAL – de enige Spandau Ballet tributeband van Nederland – knallen we er gelijk vol in tijdens Roparock. STEAL brengt alle knallers van Spandau Ballet ten gehore, en hoe! Dankzij jarenlange ervaring kan STEAL zich meten met de top van de vaderlandse tributebands.

SOAP! is een spetterende coverband met de roots in Altena. Zoals de naam al doet vermoeden maken ze heerlijk frisse muziek, met voor ieder wat wils. Een feest van herkenning voor de Top-2000 liefhebbers.

Het feest wordt compleet gemaakt door Jan Bon Jovi. Hij klinkt, voelt, ruikt en proeft als het Nederlandse broertje van de grote Jon. Samen met zijn ervaren band zet hij een performance neer waar de mat je van voor de ogen waait. Haal je leren jack uit het vet en trek je zweetbandjes maar vast aan, want dit wordt een keihard schot in de roos!

Alle bands treden belangenloos op, en de volledige opbrengst van de ticketverkoop gaat rechtstreeks naar team Altena280, en dus direct naar het goede doel – Roparun. Een betere reden om een avondje te rocken ga je niet krijgen!