Hard Gaan! Mark With a K & The Darkraver (UITVERKOCHT) – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  22:00

 • AANVANG

  22:00

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Hard gaan! Dat is eigenlijk wel een vrij correcte omschrijving van wat we deze avond gaan doen. Met gepaste trots verwelkomen we deze avond twee grote namen uit de wereld van de hardere stijlen, namelijk Mark with a K & The Darkraver!

The Darkraver

The Darkraver is een graag geziene gast op ons podium. Hij heeft de laatste jaren onze zaal dan ook al meerdere malen doen kolken van energie!
Hij is geboren als Stefan André (Steve) Sweet maar velen van jullie kennen hem beter als The Darkraver a.k.a. The Batman a.k.a. The Bacardi man.
Begin jaren ’90 kwam hij tijdens zijn werk als stripper in een club in Rotterdam in aanraking met house muziek. Hierna is hij deze zelf gaan draaien, vaak met zijn maatje Ferry Salee a.k.a. DJ Gizmo in de Haagse uitgaans scene.
Terwijl in begin jaren ’90 de Gabberhouse in Rotterdam opbloeide, waren o.a. DJ Gizmo & The Darkraver verwantwoordelijk voor de Haagse variant. (Den Haag… Hakkûh!)
In 1997 bracht The Darkraver samen met DJ Vince twee platen uit met een langzamere stijl van Hardcore house: “Intelligent Hardcore” en “Thunderground”. Uit deze zogenaamde Newstyle house kwam korte tijd later Jumpstyle voort (Komt-ie dan hé?!), wat later weer evolueerde naar Hardstyle.

Door alle jaren heen heeft The Darkraver zich ontpopt als een echte rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: om elk optreden zo te brengen dat het voor het aanwezige publiek een onvergetelijke ervaring wordt.

Mark with a K & MC Chucky

We hebben deze avond nog een grote meneer uit de scene achter de knoppen: Mark With a K komt er, samen met zijn vast MC Chucky, ook één groot feest van maken.Mark (het is dus met een K) Carpentier, zoals hij heet, draait ook alweer een goede 20 jaar mee.
De Belg bracht zijn eerste plaat “Pure Perfection” samen met Danny C uit in 2003. Hierna volgden onder andere de hits “Radioactive”, “Somebody Like Me (Mark with a K Remix) en afgelopen jaar nog de knaller “6IXPACK” die bij menig festivalganger nu nog nadreunt.
Begonnen als resident DJ van de beroemde club “Highstreet” heeft hij inmiddels op vrijwel alle grote podia gestaan:  Decibel Outdoor, Defqon.1, Mysteryland, Q-BASE, Tomorrowland en Reverze.

En laten we eerlijk wezen… in dit rijtje hoort de Xinix ook gewoon thuis!

Dus, koop snel je kaarten en wees hierbij!

 • DEURVERKOOP

  €27,-

 • VOORVERKOOP

  €21,50

 • LEDEN VERKOOP

  €18,-

 • VRIJWILLIGERS

  Gratis, meld je aan!

SOCIAL