La Fuente (UITVERKOCHT) – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  22:00 UUR

 • AANVANG

  22.00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

TICKET VERKOOP START 10 OKTOBER OM 10:00

Op 10 december komt niemand minder dan La Fuente Xinix op zijn kop zetten! En dat tijdens de tweede avond van het nu al legendarische “Xinix Club Nights” concept. Zijn missie: Xinix in beweging brengen en onvergetelijke momenten creëren door onuitputtelijk energie te delen en verwachtingen te overtreffen.

La Fuente heeft de ‘feel good factor’ op het lijf geschreven staan. Uniek in stijl en met een ongeëvenaarde energieke stage performance brengt hij altijd die goede vibe. Handjes in de lucht en mondhoeken omhoog!
Nederlands heetste DJ draaide eerder tijdens de F1 in Zandvoort en op zo’n beetje ieder festival deze zomer en ook tijdens het aanstaande WK voetbal zal de top-dj aan de slag gaan om het Oranje publiek te vermaken in de Johan Cruijf ArenA. Maar wij weten allemaal dat er op 10 december er een nog belangrijkere locatie op hem staat te wachten: onze eigen Xinix.

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je nog nooit van La Fuente gehoord hebben even een korte samenvatting: De geboren Eindhovenaar (echte naam: Job Smeltzer) draait inmiddels al meer dan 15 jaar mee. In het club circuit heeft hij reeds vele hits op zijn naam staan, maar dit jaar brak hij door bij het grote publiek met zijn hit “I Want You”.

Xinix Club Nights is een gloednieuw concept binnen Xinix. Wat het betekent? Helemaal uit je plaat gaan op de dansvloer! Bij Club Nights ga je niet naar een band kijken en luisteren zoals je bij ons gewend bent, maar kom je om je schoenen stuk te dansen. Club Nights is “dance ’till you drop” met verschillende thema’s: house, techno en disco; maar ook “90’s Party”, Foute Party”, “70’s & 80’s Party, kortom: HARD GAAN!!!
Ben jij die party animal? Check dan de “Xinix Club Nights”!

 • DEURVERKOOP

  €17,50

 • VOORVERKOOP

  €15,-

 • LEDEN VERKOOP

  €14,-

SOCIAL