Het Grote Post-Corona Openingsfeest met The Allstars Top 21 (UITVERKOCHT) – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  19:30 UUR

 • AANVANG

  20.30 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Eindelijk.
De drie heilige woorden mogen hardop uitgesproken worden: We. Mogen. Weer.

Na anderhalf jaar waarin we ieder weekend hebben weggekwijnd als kamerplanten op een studentenkamer breekt eindelijk het moment aan dat we ons kunnen laven aan een injectie (jawel) zuurverdiende Pokon.
Na ons maandenlang te hebben geïrriteerd aan mondkapjes, QR-codes, dichtgetimmerde kroegen en Willem Engel ziet het er eindelijk naar uit dat er een lichtpuntje is aan de horizon. Uiteraard is het nog allemaal een klein beetje onder voorbehoud (je weet wel, vijfde golf, epsilon-variant, derde prik enzovoort enzovoort) maar wij hebben er genoeg vertrouwen in dat we op 2 oktober de deuren weer open gooien voor ons eerste échte feestje sedert begin 2020: Het Grote Post-Corona Openingsfeest! En zeg nou zelf: welke muzikale omlijsting past daar nou beter bij dan onze bloedeigen Allstars? Ons keurkorps van getalenteerde musici staat te popelen om hun instrumenten en stembanden weer uit de mottenballen vandaan te trekken en voor de gelegenheid mogen JULLIE, lieve bezoekers, zelf de setlist van dit feest samenstellen. Hoe dat gaat? Laat via Instagram, Facebook of de mail (openingsfeest@xinix.nl) je favoriete tracks achter en onze Excelgoeroes zullen daar een top 21 van samenstellen die The Allstars op 2 oktober ten gehore zullen brengen. Waarom 21? Nou, gewoon, omdat het kan!

Vergeet Moderna, Janssen, Pfizer: dit is het shot wat je écht nodig hebt om de komende tweehonderd golven te overleven. Kom dus op 2 oktober naar Xinix en vier dit feest met ons!

 • LEDEN VERKOOP

  €9,-

 • VOORVERKOOP

  €8,-

 • LEDEN VERKOOP

  €6,-

SOCIAL