Fout Fuifje w/ Zanger Kafke & Jan Biggel (UITVERKOCHT) – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  22:00 UUR

 • AANVANG

  22.00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Ons moeder zeej nog ‘’doe da nou nie’’, maar wij doen het lekker toch: een echt Foute Fuifje in Xinix! Uiteraard hebben we voor deze editie van Club Nights ook weer top entertainment geregeld voor jullie. Niemand minder dan Jan Biggel en Zanger Kafke zullen de tent op z’n kop komen zetten op 21 januari.

Eigenlijk behoeven deze 2 artiesten inmiddel geen introductie meer, maar we moeten deze pagina toch een beetje opvullen, dus bij deze.

Kevin Verhoevens carriere begon eigenlijk als een grapje van 4 vrienden. Onder de naam ‘’Zanger Kafke’’ heeft hij verschillende feesthits onder zijn naam staan, waaronder ‘’Springen”, “De Finale” en in samenwerking met StukTV heeft hij “Puberbrein” uitgebracht. Inmiddels heeft hij zelfs al de 013 uitverkocht. Onder het mom van “Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!’ maakt hij er één groot feest van!

Naast Zanger Kafke staat ook Jan Biggel deze avond op de Nieuwendijkse planken. Iedereen die afgelopen jaar carnaval heeft gevierd kan ongetwijfeld meezingen met zijn hit “ons moeder zeej nog”. Daarnaast kun je hem kennen van Fleske d’rin Fleske d’r uit of zijn nieuwste hit Het was een Mooie Dag. Wij durven wel te zeggen: het is pas feest als Jan Biggel is geweest!

Dit beloofd een avond te worden vol Brabantse gezelligheid!

 • DEURVERKOOP

  €15,-

 • VOORVERKOOP

  €13,50

 • LEDEN VERKOOP

  €12,-

SOCIAL