Fiësta Mexicana – Poppodium Xinix
  • DEUR OPEN

    21:00 UUR

  • AANVANG

    22.00 UUR

  • MINIMALE LEEFTIJD

    16 JAAR

¡Ay, caramba! Trek je allermooiste poncho uit de kast en stuur je lever op trainingskamp, want één van de meest beroemde en beruchte feestjes van de afgelopen jaren staat weer voor de deur! En maak je borst maar nat, want het wordt een speciale editie waarbij we onze beste trucs uit de hoge sombrero zullen toveren!

Uiteraard gaan we ook deze editie weer voorzien van een fantastische line-up!

Sindicato Sonico
Sindicato Sonico is een explosieve mestizo band met acht getalenteerde muzikanten uit verschillende Latijns-Amerikaanse en Europese landen. Onder leiding van hun Mexicaanse frontman, Rockmán Santos, beloven zij een eerste klas latino fiesta en brengen ze het publiek gegarandeerd ‘a bailar! Sinds 2000 toeren ze met hun typische mestizo-sound (oftewel latin-ska-mariachi-funk&roll) langs een hele reeks festivals waaronder Gentse Feesten, Couleur Café, Antilliaanse Feesten, 1 Ander Festival, Afro-Latino Festival, Mano Mundo, World festival, etc.

DJ Martinez
Met zijn gouden USB-stick van muzikale miracles en brede kennis in de Mexicaanse muziek (Zangeres Zonder Naam – Mexico) zorgt hij ervoor dat er voor ons die avond geen tijd is voor siesta!

DJ Culo Maleta
Van Salsa tot Gasolina en dan ook nog een beetje fout met Mexicaanse ABBA, deze oude muchacho zal niet rusten tot iedereen helemaal uit zijn plaat gaat! Speciaal voor deze avond zal hij zijn favoriete taco sokken aandoen.

En als toegift kunnen we er nog één geven: die begint met een T en eindigt op equila….