Altena Brass Bierproeverijconcert – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  20:30 UUR

 • AANVANG

  21:00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Altena Brass bestaat 25 jaar en viert dat samen met brouwerij Gebalde Vuist. Maak tijdens ons bierproeverijconcert kennis met vier bieren van brouwerij Gebalde Vuist, waaronder een nieuw bier met de naam ‘Oranje strop’, speciaal gebrouwen voor dit jubileum van Altena Brass. De verschillende bieren zullen muzikaal worden omlijst door Altena Brass. Mis dit bijzondere evenement niet en beleef een avond vol muziek, gezelligheid en bier!

Altena Brass
Altena Brass werd opgericht in 1999 en onder leiding van haar eerste dirigent Jan Gerrit Adema promoveerde de band vrijwel direct naar de hoogste divisie. Altena Brass onderscheidt zich met originele en vernieuwende programma’s en won diverse prijzen bij onder andere de Grosser Preis von Birmenstorf (Zwitserland) en het Surventobrass Entertainment Festival. Daarnaast werkt de band regelmatig samen met solisten uit binnen- en buitenland. Na 25 jaar is de band, tegenwoordig onder leiding van de Belgische dirigent Ward de Ketelaere, nog steeds een vaste waarde op het hoogste niveau.

Gebalde Vuist
Wat ooit begon met een kant en klaar recept en een jarenlange passie om bier te drinken, is inmiddels uitgegroeid tot een ware brouwerij. Onze bieren worden gebrouwen in Nanobrouwerij Gebalde Vuist die sinds 2019 is gevestigd in het historische ‘Pomphuis’ aan de Buitendijk tussen Hank en Nieuwendijk. Wij kunnen met trots garanderen dat ons bier geheel vanuit “de klaai” komt!

 • ENTREE CONCERT ZONDER DEELNAME AAN PROEVERIJ

  €10,-

 • ENTREE CONCERT MET DEELNAME AAN PROEVERIJ

  €15,-

SOCIAL