ABBA “Douze Points” (UITVERKOCHT) – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  21:00

 • AANVANG

  22:00

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Op 11 mei, geheel toevallig ook de dag van het Eurovisiesongfestival, komt de sensationele ABBA Tribute Band “GIMME! GIMME! GIMME!” naar Poppodium Xinix! De echte Eurovisie Songfestival Fans zullen al wel licht in paniek raken. “Een ABBA Tribute band live zien, of de finale van het songfestival kijken”, KEUZESTRESS. Gelukkig hebben wij goed nieuws! Want wij gaan deze avond iets speciaals doen zodat jij niks van het songfestival hoeft te missen!

Van ABBA krijg je nooit genoeg, toch? Een halve eeuw nadat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny het Eurovisiesongfestival wonnen (1974, met Waterloo), kan jong en oud alles wat deze Zweedse popgroep produceerde woord voor woord meezingen. Dát laat zien hoe tijdloos die ABBA-knallers zijn. En wat zijn het er veel! Een avond ABBA staat gelijk aan non-stop hits en altijd feest. Perfect dus voor die old school disco moves en een glimlach die de hele avond niet meer van je gezicht gaat.

Met een show van GIMME! GIMME! GIMME! krijg je niet alleen een volle dosis nostalgie over je heen. Deze achtkoppige formatie brengt iets extra’s: je wordt opgezweept door niet twee, maar drie zangeressen, die met een vlammende liveband een repertoire neerzetten dat zich vooral heeft laten inspireren door de explosieve shows waarmee ABBA de wereld heeft veroverd. De band is jong, fris, energiek en bestaat uit stuk voor stuk professionele muzikanten met bakken live-ervaring.

GIMME! GIMME! GIMME! bestaat uit:
Belle Doron
Simone van Vugt
Amber Gomaa
Sebas van Olst
Paul Diersen
Matthijs Stronks
Jan Willem Kolkman
Robin Brinkman

 • DEURVERKOOP

  €22,-

 • VOORVERKOOP

  €17,50

 • LEDEN VERKOOP

  €15,-

 • VRIJWILLIGERS

  Gratis, meld je aan!