00’s Party met Yes-R – Poppodium Xinix
 • DEUR OPEN

  22:00 UUR

 • AANVANG

  22.00 UUR

 • MINIMALE LEEFTIJD

  16 JAAR

Ticket verkoop start 09-01 om 12:00!

Wat hebben Beyoncé, Basshunter, Avicii en Roel van Velzen gemeen? Ze zijn allemaal groot geworden in de Zeroes (behalve Van Velzen). Overigens vormen zij slechts het topje van de muzikale ijsberg die deze avond voorbij gaat komen, want de doorgewinterde schijvenwentelaars van Xinix brengen je terug naar een tijd dat je nog de blits kon maken met je excentrieke 3310-frontje, je de koning van het schoolplein was met je veel te dure Jamba-ringtones of afgeragde Peugeot 205 met een gebrande Explosive Car Tuning 7-CD. Een tijd dat “Jumpen” nog een art was een geen crime, je je chicks pimpte op MSN en je het dansje van The Ketchup Song uit je hoofd kon nadoen. Misschien nog steeds wel. Om het feest compleet te maken komt niemand minder dan Yes-R even ons podium bewonderen!

Yes-R begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met zijn neef Ali B een megahit scoorde met het  nummer Leipe Mocro Flavour. Daarna volgde nog vele bekende tracks als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht. In 2017 lanceerde Yes-R zijn EP El Patron, die zeer lovend werd ontvangen door fans en media.

Naast rappen heeft dit multitalent inmiddels ook een indrukwekkende staat van dienst op het (grote) scherm. Hij acteerde in drie films, waarvan er twee de gouden status behaalden. Daarnaast is hij sinds 2011 presentator van het NPO3 programma Gek op jou en presenteerde hij in 2013 samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent. Ook werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma’s als What the #heck?!, Go with the flow en het Kinderprinsengrachtconcert presenteren.

 • DEURVERKOOP

  €15,-

 • VOORVERKOOP

  €12,50

 • LEDEN VERKOOP

  €11,50

 • VRIJWILLIGERS

  €11,-

SOCIAL