Xinix Cafe Januari

Agenda

XGP: Guy Verlinde & the Mighty Gators

23-03
21:00
€8,-  /  €6,-   /  €5,-

Guy Verlinde ontbolsterde zich na jaren van hard werken tot de nieuwe bluestrots van België. Hij bracht 9 langspelers uit in evenveel jaar, terwijl hij non-stop in binnen- en buitenland toert met zijn Mighty Gators, One Man band of Hound Dog Taylor tribute band. Het klinkt als een stoffig cliché maar Guy Verlinde is met voorsprong “the hardest working performer” van de Belgische blues scène.

Guy Verlinde & the Mighty Gators zijn momenteel de Belgische blues ambassadeurs en staan garant voor “genuine foot stompin’ blues music”. De band pakt steevast hun publiek in met strakke, eerlijke riffs & licks. Guy Verlinde is niet enkel een zeer begenadigd muzikant, maar ook een allround entertainer. En met de ruggensteun van zijn Mighty Gators maakt het niet uit voor wie of waar ze spelen. Elk optreden eindigt steevast in één groot feest. Laissez-Le Bon Ton Rouler!

  • “Zeker en vast dé toekomst van de Belgische Blues“ Blues Matters magazine (UK)
  • “Hij weet al het goede van de blues geschiedenis te laten samenvloeien in zijn hedendaagse songs” Blues&Co Magazine (FR)
  • “Geworteld in de geschiedenis blues, maar met takken die de toekomst van de blues garanderen” Concerto Magazine (AT)
  • “Wat een warme muzikant! Alsof de geest van Rory Gallagher reïncarneerde in deze Belg” Bluesnews magazine (D)
  • “Indrukwekkend hoeveel energie er keer op keer van het podium spat!” Back To the Roots Magazine (B)
  • “Een grootse songwriter, zanger, slide gitarist, harmonica speler en een buitengewoon entertainer” Block Magazine (NL)

http://www.guyverlinde.com/