Andy Frasco

Agenda

We Gaan Nog Niet Naar Huis

met Puinhoop Kollektiv, David Ghetto & more
29-04
22:00
€8,-  /  €6,-   /  €5,-

Zeg je 29 april, dan zeg je FISSA! Het mag dan officieel geen Koninginnenacht meer zijn, maar dat weerhoudt ons niet van een feestje. En om er echt een smerige bende van te maken hebben we een aantal experts uitgenodigd.

David Ghetto is vliegensvlug achter de decks; R&B, HipHop, Dancehall, Disco en UK House (en soms wat guilty pleasures) worden in willekeurige volgorde op je afgevuurd. Deze sympathieke draaitafelkoning weet overal het feestje te maken. Al jaren is hij een graag gezien gast op grote festivals als Mysteryland, Solar, We Are Electric en Extrema Outdoor. Als dat niet smerig wordt…

Maar hij komt niet alleen, want om er een echte bende van te maken kun je niemand beter hebben dan Puinhoop Kollektiv. Deze heren vormen pas sinds 2013 hét energieke trio in de Nederlandse eclectische dj scene, maar zijn sindsdien verantwoordelijk voor het slopen van o.a. Solar, Smeerboel, Bungalup, Paaspop en Wish Outdoor. Ze organiseren zelf al jaren feestjes en hosten stages op festivals als 7th Sunday en XO Live.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt local party animal S1ngular het avondje aftoppen. Al vele malen zette hij de zaal op z’n kop in Xinix, waaronder een paar maanden geleden nog tijdens ons Oud & Nieuw Feestje! Nieuwkomer Joshy G komt de zaal opwarmen.

Dus buckle up, want we gaan nog niet naar huis!

### Tijden ###
22.00: Joshy G
23.30: David Ghetto
01.00: Puinhoop Kollektiv
02.00: S1ngular