Pro Trump Feest

Agenda

Voltage + support: SuperBubble

14-04
22:00
€8,-  /  €6,-   /  €5,-
Voltage is een good old fashioned rock band uit Brabant. In september 2017 verscheen hun tweede album. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt. Maar op ‘Around The Bend’ laat de band ook meer Southern Rock en Americana horen.
 
“Alles wat we willen zeggen, wat we meemaken én hebben meegemaakt staat op onze nieuwe plaat!” aldus frontman Dave Vermeulen. “Songs over hoe we vrienden zijn geworden, verlies van dierbaren, de late en lange ritten terug naar Brabant na optredens en andere persoonlijke verhalen. En natuurlijk een gezonde dosis Rock & Roll”.
 
Waar op het debuutalbum Status Quo en ZZ Top nog de muzikale basis vormden, is het laatste album Around The Bend (sep. 2017) meer geinspireerd door acts als Blackberry Smoke, Allman Brothers en Chris Stapleton.
 
In 2016 brulde leadzanger Dave zich naar de tweede plek in The Voice of Holland en zette daarbij rock ‘n roll weer op de kaart bij mainstream Nederland en een aantal maanden later maakte de band een knaller van een debuut op ons eigen Xinix podium.
 
Dat smaakte naar meer, dus in 2018 komen de vier Brabanders weer terug naar Xinix!
 
Support: SuperBubble (USA)
Een aantal jaar geleden vertrok onze eigenste Tim Ouburg richting The States om daar muziek te gaan maken. Zijn nieuwe band SuperBubble werd in 2016 geboren en in korte tijd hebben ze het in de funk scene van Salt Lake City weten te schoppen tot lokale favoriet. Hoogste tijd om nu ook buiten de grenzen van Utah te laten zien wat SuperBubble in huis heeft! Zaterdag 14 april trappen ze hun allereerste Europese tour af, natuurlijk in home base Xinix als support voor Voltage.
 
### Tickets ###
Niet leden: 8,-
Leden: 6,-
Jeugdleden: 5,-
 
### Tijden ###
Zaal open: 21.00 uur
Voltage: 23.30 uur
SuperBubble: 22.00 uur