Agenda

The Future Is Ours

30-09
22:00
€10,-  /  €8,-   /  €7,-

The Future Is Ours – 1 Year Anniversary

De derde editie van The Future Is Ours is een feit! Na twee geweldige edities is het ditmaal tijd voor onze jubileum editie. We bestaan alweer één jaar en daarom willen wij dit met jullie vieren in onze oude vertrouwde Xinix. Wij kunnen jullie verzekeren dat het deze keer groter en nog beter gaat worden dan de vorige twee edities. Als verassing kunnen we jullie alvast verklappen dat wij gaan uitbreiden naar twee stages!

Inmiddels raken steeds meer mensen bekend met The Future is Ours, maar voor wie het nog niet helemaal duidelijk is: The Future Is Ours biedt een podium aan beginnende dj’s uit de regio die zich bezig houden met House en Techno muziek. Ditmaal zul je een paar bekende gezichten van de vorige edities terugzien, maar ook een aantal nieuwe gezichten. Net als de vorige keer verwachten we weer een bomvolle en dit keer een uitverkochte Xinix en hebben we nog wat verassingen in petto!

Dus heb je zin in een dik feest met de lekkerste House en Techno? Vertel het je vrienden, haal die kaarten en dan zien wij jullie allemaal de 30e van september!

– Organisatie

Ben je nieuwsgierig naar hoe de vorige edities eruit zagen? Neem dat gerust een kijkje op de Facebookpagina van de organisatie:

The Future Is Ours

Ook zijn we sinds kort te vinden op Instagram! Volg ons hier:

https://www.instagram.com/_thefutureisours_/

– Line up:

Neptune (Tech house & Techno):

– Blaze Trax
– ALPHA 1
– SON-MARI
– Remode
– Trauser

Jupiter (House & Disco):

– Job & Feiko
– Lex Anders
– Joost van Dijk
– A-RELAXED

– Tickets

Niet Leden: 10,-
Leden: 8,-
Jeugdleden: 7,-