BZB & The Wetnecks

Agenda

De Staat

26-07
22:00
€20,-  /  €20,-   /  €20,-

We hebben de afgelopen dagen veel gokjes mogen ontvangen over de band die 26 juli a.s. bij ons op de planken staat, maar nu is het dan eindelijk zover en mogen we bekendmaken wat er nou echt komt. En geloof ons, het is een band waar we graag onze zomerslaap even voor onderbreken.

Hint 1: ze komen uit Nijmegen. Hint 2: na een debuut als voorprogramma van Voicst (kennen we ze nog?) hebben ze hebben regelmatig voor een uitverkochte Xinix gestaan. Nog geen rinkelende belletjes? Wat als we zeggen dat ze in staat zijn om een complete festivalvlakte in een kolkende circlepit te doen veranderen? Juist, we hebben het natuurlijk over niemand minder dan DE STAAT!

Na een knotsgekke “In The Round”-tour hebben de mannen zich de afgelopen maanden teruggetrokken in de studio om te werken aan de opvolger van het succesvolle album “O”, waardoor ze inmiddels honger hebben gekregen om die nieuwe nummers live ten gehore te brengen. Na een eerdere try-out voorstelling in januari 2016 heeft Xinix opnieuw de eer gekregen om als allereerste het nieuwe materiaal te mogen horen. Je moet er misschien je vakantie voor verzetten, maar believe us: het is het dubbel en dwars waard. Tickets zijn vanaf NU verkrijgbaar!

Zaal open: 21.00 uur

Aanvang: 22.00 uur