Xinix Festival

Agenda

Judy Blank & James Walker (UK) & Matt Phillips (USA) at Xinix Café

10-09
15:00
€5,-  /  €5,-   /  €5,-

Na een zeer geslaagde show in ons café afgelopen april, komt Judy Blank terug! En dit keer neemt ze niet alleen James Walker mee, ook collega singer/songwriter Matt Phillips is dit keer van de partij. Met z’n drieën zullen zij deze zondagmiddag in september het café voorzien van fijne liedjes.

We kennen Judy al sinds zij haar podiumdebuut maakte in Xinix in 2009 en hebben haar groei als muzikante van dichtbij mee mogen maken. Ze speelde op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, was geregeld te zien bij DWDD en reisde het land door met haar eigen clubtour, waarbij zalen als Paradiso en Tivoli niet werden overgeslagen. Inmiddels is ze een iets andere weg ingeslagen. Gewapend met een gitaar en een zak vol nieuwe liedjes zet Judy een andere sound neer dan voorheen.

Net als in april, wordt Judy vergezeld door James, die Judy heeft leren kennen begin 2016. De twee klikten zowel op muzikaal vlak als op persoonlijk vlak en hebben inmiddels al heel wat gezamenlijke shows erop zitten. James tourde jarenlang als pianist voor verschillende bands, maar nadat hij een hartaandoening ontwikkelde, realiseerde hij zich dat hij zijn eigen verhalen wilde vertellen en besloot als soloartiest verder te gaan. In 2016 bracht hij zijn debuutplaat ‘Modern Medicine’ uit en inmiddels werkt hij hard aan zijn volgende album.

Nieuw in het rijtje is de Amerikaanse artiest Matt Phillips. Matt werd geboren in North Carolina en zoals hij zelf zegt begon hij met muziek maken voor ‘the man upstairs’ en schrijft hij voornamelijk autobiografisch. Matt heeft meer dan 10.000 uur podiumervaring, van The North Carolina Boys Choir’ tot aan de straathoeken van Chapel Hill. Nu maakt hij muziek voor iedereen en deze zomer tourde hij al met Judy en James op onze eilanden tijdens de Horizontoer.

### Tickets ###
€ 5,-

Let op: er is geen voorverkoop, kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur!

### Tijden ###
Café open: 15.00 uur
Aanvang: n.n.b.