Memphis Maniacs

Agenda

Bilpartij w/ Team Rush Hour & Naffz

28-10
22:00
€8,-  /  €6,-   /  €5,-

Wil jij vasthouden aan je summer body, wil je die zitzakken die je met Kerst oploopt voor zijn, of wil je gewoon ongegeneerd je twerkmoves met Nieuwendijk delen? Alles kan en alles mag, want het is weer tijd voor een flinke Bilpartij! Did anybody say bildadig?!

En als je zeker wil weten dat de bilspieren aan het werk worden gezet, dan nodig je natuurlijk dé back pack meisters van dit moment uit. En we hebben het hier niet over die hipsters die een jaartje Australië pakken om naar zichzelf op zoek te gaan, nee, we hebben het natuurlijk over Team Rush Hour! Afgelopen zomer stonden ze onder andere op Mysteryland, Latin Village en Duikboot Festival en brachten aldaar vele achterwerken in beroering. Op 28 oktober is Xinix aan de beurt en we vragen ons af of onze artiesteningang daarna ooit nog hetzelfde zal zijn.

Omdat we één duo niet genoeg vonden (immers, de bilpartij bestaat ook uit twee onderdelen), hebben we gewoon nóg een duo uitgenodigd. Deze jonge Dj die door het leven gaat als Naffz heeft al zo’n beetje elk groot festival en noemenswaardige club op zijn conto en is een graaggeziene gast-dj bij SLAM FM en 3FM. Samen met zijn vaste MC Bohdy en partner in humps gaat hij jullie schudvlees alle hoeken van Xinix laten zien.

### Tickets ###
Niet leden: 8,-
Leden: 6,-
Jeugdleden: 5,-

### Line-up ###
Team Rush Hour
Naffz
More to be announced