Agenda

Almkerske Motorcross After party

16-09
22:00
€5,-  /  €5,-   /  €5,-

De Almkerkse Motorcross is terug! Zoals ieder jaar haalt Crossteam Almkerk met dit evenement geld op voor het goede doel en dit jaar halen ze geld op voor *tromgeroffel* ‘Xinix koopt Xinix’! Daar zijn wij natuurlijk helemaal voor, dus hebben we besloten om ‘s avonds de after party te hosten in Xinix.

Om er een onvergetelijke after party van te maken zullen we speciaal voor de gelegenheid DJ Manifest, a.k.a. T.A.F.K.A.P., a.k.a. Pep de Fabeltastische, a.k.a. DJ Pepijn over laten vliegen vanuit Sint Maarten om jullie te voorzien van de allerlekkerste plaatjes. En ja dames, volgens onze bronnen is hij nog steeds vrijgezel. En zo niet, who cares? Alles kan kapot!

Maar dat is nog niet alles, want om er een waar spektakel van te maken hebben we iets heel vets voor jullie in petto. We hebben Nederlands Kampioen Sietse van Berkel bereid gevonden om het in een super spannende BMX Flatland battle op te nemen tegen meervoudig Belgisch Kampioen Gilles van de Sompel. Did anybody say gespierde kuiten?

Anyway, eigenlijk is er geen reden om geen steentje bij te dragen aan de koop van ons pand, dus komt allen en breng die gevulde zakken mee! Wij weten er wel raad mee 🙂

### Tickets ###
€5,- (en die gaat dus volledig naar ‘Xinix koopt Xinix’)

### Tijden ###
Zaal open: 22.00 uur